lauantai 4. huhtikuuta 2015

Telaketjut ja ketjureaktiot. Miten Jumalan valtakuntaa parhaillaan painetaan hiekkaan



Jumalan valtakunta on uhattu.

Jos nyt Jeesus palaisi maailmaan, miten vähän luottamamusta hän löytäisikään. 

Kansakuntia kerääntyy  Israelia vastaan. Palestiinalaiset, joista useat julistavat yhä israelilaisten ajamista mereen, saavat tukijoita mutta Israel menettää. Islam on Euroopassa nouseva uskonto ja myös monin paikoin aseellisesti taisteleva, terroria kaihtamaton islamistinen kumousvoima siinä missä marxilaisuus 1960- ja 1970 luvuilla Afrikassa. 

Kristinuskon todellisten kannattajien ja tunnustajien määrä vähenee, ja kristillisestä Euroopasta on jäljellä  etupäässä menneisyys, ja epäkristillinen, härski materialismi ja ateismi. 

Raamattua ei lainkaan kunnioiteta. "Kymmenen käskyä" on määrätty sivurooliin. Synnintekijät, eli ihmiset, jotka tieten tahtoen rikkovat Jumalan asettamaa moraalikoodia, eivät ole nöyriä syntisiä tunnustamassa Jumalansa edessä heikkouksiaan ja puutteitaan vaan äänekäs painostusjoukko, toisinaan aito roskajoukko, joka vaatii vapautua uskontojen aiheuttamasta synnintunnosta, ja vaatii muuttaa Raamatun ja yhteiskunnan lait kääntämään heidän laittomuukset täysin laillisiksi ja luonnollisiksi. 

Jumala ymmärtää heikkoutta, puutteellisuutta ja kehityshäiriöisyyttä kenen tahansa kohdalla, mutta ymmärrämmekö me Jumalan pyhyyden asettamaa vaatimusta Jumalalle itselleen, ja tätä kautta lopulta myös meille ihmisille? 

Jumalan valtakunta on uhattu. 

Telaketjut painavat Eurooppaa ja Israelia henkisellä, hengellisellä ja tulevaisuudessa myös aineellisella tasolla. 

Sillä liian monta ketjureaktiota on päästetty hallitsemattomalla tavalla etenemään. 

Tulevaisuudessa Raamattua kunnioittavia kristittyjä ja luonnolliseen seksuaalisuuteen pitäytyviä ihmisiä vainotaan tavalla tai toisella. Nykyinen vähättely, halveksunta ja suoranainen viha, ei voi olla muuta lopulta aiheuttamatta. Israel joutuu yhä ahtaammalle ja lopulta toivottamaan taisteluun kaikkia vihollisiaan ja heidän tukijoitaan vastaan. 

Tänään Eurooppa jo vähintään kantaa ristiään ... eikä se ole pyhä, sovittajan ja viattoman risti, vaan  ryövärin ja raukan risti. 


Johannes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti